YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Parkta Spor Yapan Hamile Kadına Saldıranı 'plaka' Ele Verdi, Tanıklar Teşhis Etti (3)

SALDIRGAN TUTUKLANDI Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet T., emniyetteki işlemlerinin

SALDIRGAN TUTUKLANDI
Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Mehmet T., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Mehmet T. savcılık ve mahkemede verdiği ifadede suçlamaları reddetti. Hamile Ebru Tireli'nin parkta saldırıya uğradığı söylenen saatte, parkın yakınındaki evinde olduğunu ileri süren Mehmet T., "Eşimin kullandığı otomobil de evimizin önündeydi. Bizim kesinlikle olayla ilgimiz yok" dedi.
Çıkarıldığı mahkemede tutuklanmasının ardından adliyeden geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılan Mehmet T., Turgutlu Cezaevi'ne götürüldü.
Saldırıya uğrayan Ebru Tireli'nin aynı zamanda akrabası olan avukatı Tolga Tireli, müvekkili ile sanık arasında herhangi bir husumet bulunmadığını belirterek, "Olayın gerçek nedenin ortaya çıkarılmasını istiyoruz" dedi.
YAKINLARINA FETÖ SORUŞTURMASI
Bu arada saldırıya uğrayan Ebru Tireli ile ona saldırdığı iddiasıyla tutuklanan Mehmet T.'nin bazı yakınlarının FETÖ soruşturmasına uğradığı ortaya çıktı.
Turgutlu'da yapılan FETÖ operasyonunda Mehmet T.'nin kayınpederi Ali C. tutuklandı. Saldırıya uğrayan Ebru Tireli'nin eşinin eniştesi E.G. de aynı soruşturmada halen gözaltında bulunuyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler