YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sait Karafırtınalar: Kazanmak Için Her Şeyi Yapacağız

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)- TFF 1'nci Lig'de evinde İstanbulspor'a 2-1 kaybedip alt sıralara gerileyen Grandmedical Manisaspor, cumartesi deplasmanda oynayacağı

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)- TFF 1'nci Lig'de evinde İstanbulspor'a 2-1 kaybedip alt sıralara gerileyen Grandmedical Manisaspor, cumartesi deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçına odaklandı.
İstanbulspor'a mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten teknik direktör Sait Karafırtınalar, kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi. Futbolculardan Uğur'un geçen hafta trafik kazası geçirdiğini, İsmail Haktan'ın sezon başında da gündeme gelen şike iddiaları yüzünden tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini ve Ulusal Kulüp Lisansı nedeniyle 3 puanlarının silindiğini hatırlatan Karafırtınalar, "Bu olayların üstüne bir de yenilgi yaşadık. Eskişehirspor maçına dönüm noktası gözüyle bakıyoruz" dedi.
Uğur'un geçirdiği kaza sonucu omzunun çıktığını ifade eden deneyimli teknik adam, "Uğur'un yanı sıra Ümit'in de sakatlığı sürüyor. İki oyuncumun Eskişehir deplasmanında forma giymesi zor. İstanbulspor müsabakasında sakatlanan stoperimiz Hikmet'in de durumu henüz netlik kazanmadı. Bu şartlar altında Eskişehirspor maçına çıkacağız, elbette çok zor maç olacak. Ama ne kadar zor olursa olsun, ne kadar sıkıntı yaşarsak yaşayalım biz inancımızı yitirmemek zorundayız. Tek amacımız Manisa'ya 3 puanla dönmek" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler