YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salihli'deki Silahlı Saldırı

MANİSA (AA) - Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi'nin güvenlik kulübesine düzenlenen silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi'nin güvenlik kulübesine düzenlenen silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi'nin önüne gelen bir kişinin güvenlik kulübesine doğru ateş ettiğini, okulun bekçisinin yaralandığını, mermilerden birisinin ise gece eğitimi alan öğrencilerin bulunduğu sınıfa girdiğini anlattı. Olayda herhangi bir öğrenciye zarar gelmediğini belirten Peynircioğlu, bekçinin ifadesine göre olayı gerçekleştirdiği iddiasıyla M.G'nin gözaltına alındığını ifade etti. Peynircioğlu, olayda yaralanan bekçinin sağlık durumunun iyi olduğunu, şüphelinin ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceğini kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler