YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, tatil için geldiği memleketi...

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, tatil için geldiği memleketi Turgutlu'da yeni sezon için umut dolu mesajlar verdi.

Aydın'da geçtiğimiz gün yapılan imza töreninin ardından memleketi Turgutlu'da dinlenmeye çekilen Dinçel, zamanının büyük bir bölümünü eşi Hülya ve kızı Hiranur Dinçel ile geçiriyor. Öncelikli hedeflerinin gelecek hafta transfer komitesi ile birlikte iç transferde korumak istedikleri iskelet kadroyla anlaşma sağlayıp, daha sonra dış transfere yöneleceklerini ifade eden Dinçel şöyle konuştu:

"Mevcut kadromuzun içinde gerçekten kaliteli ve yetenekli oyuncularımız var. Biz bu oyuncularımızın yanına en az 5-6 oyuncu transferi yaparak ligde camiamızın ve taraftarlarımızın istediği ve özlediği hedefe koşan bir takım oluşturmuş olacağız. Biz bu yıl sayın Valimiz Kerem Al ve Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun büyük destekleri ile sezon hazırlıklarına başlıyoruz. Bu verilen desteğe tüm şehrimizin ve Aydınspor 1923'e gönül vermiş tüm taraftarlarımızın katkılarını bekliyoruz. Tüm camia takımın etrafında kenetlendiği taktirde aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Kulüp başkanımız Hulusi Akşit ve yönetim kurulumuzun kulübümüzün kurumsallaşması adına yapmış oldukları çok ciddi çalışmalar var. Bu çalışmalara paralel olarak bizlerde hedeflediğimiz kadroyu oluşturduğumuz taktirde futbol kenti Aydın'ın beklentilerine cevap vereceğiz."

Alt yapıdan çıkan genç oyuncular ile ilgili olumlu düşüncelerinin olduğunu açıklayan Dinçel, "Geçtiğimiz sezon son dönemde alt yapıdan aramıza dahil olan ve forma şansı verdiğimiz oyuncuların bu sezonda takıma katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Çalışmalara başlayacağımız ilk günden itibaren tüm oyuncular eşit şartlarda forma rekabetine gireceklerdir. Aydınspor 1923 camiasına ve tüm taraftarımıza takımlarına inanıp güvenmelerini ve sonuna kadar destek olmalarını bekliyorum. Bizlerde teknik kadro ve takım olarak onların güvenini boşa çıkarmayacağımızın sözünü veriyor ve güzel günlerin bizleri beklediğinin müjdesini şimdiden veriyorum" şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler