YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tevfik Lav, Vefatının 10. Yılında Anıldı

MANİSA (AA) - Manisaspor'un eski teknik direktörlerinden Tevfik Lav, ölümünün 10. yılında adına döktürülen lokma ile anıldı.

MANİSA - Manisaspor'un eski teknik direktörlerinden Tevfik Lav, ölümünün 10. yılında adına döktürülen lokma ile anıldı. Manolya Meydanı'nda düzenlenen lokma hayır törenine, merhum Tevfik Lav’ın eşi Vecihe Lav ve oğlu Can Lav, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, kulüp yöneticileri, teknik kadro ve futbolcular, Manisasporlu Futbolcular Derneği Başkanı Bülent Hasgönüllü, Tevfik Lav’ın yakınları ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı. Tevfik Lav, Konyaspor Teknik Direktörlüğü görevini yürütürken 2004 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler