YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turgutlu Ak Parti Kadın Kolları Hatice Gözeten Bulut'a Emanet

Turgutlu AK Parti İlçe Kadın Kolları Hatice Gözeten Bulut’a emanet. Yaklaşık 3 ay önce sağlık...

Turgutlu Ak Parti Kadın Kolları Hatice Gözeten Bulut'a Emanet

Turgutlu AK Parti İlçe Kadın Kolları Hatice Gözeten Bulut’a emanet. Yaklaşık 3 ay önce sağlık sebeplerinden dolayı görevinden ayrılan Fatma Çevikarabacı’nın yerine Hatice Gözeten Bulut getirildi.

Turgutlu AK Parti İlçe Binası'nda yapılan törene AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Turgutlu İlçe Başkanı Av. Hüseyin Azman ve AK Parti Manisa İl Genel Meclis Üyesi mimar Güzide İçen Kasap, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Hatice Gözeten Bulut, resmi yetki belgesini Manisa Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur’dan aldı.

Manisa AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Uygur, "Turgutlu ve Manisa adına anlamlı bir günde toplanmış bulunuyoruz. Hatice Gözeten Bulut’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Teşkilat çalışmalarında aynı anda aynı cümleleri kurarak organize bir çalışma ortamı yaratacağımızdan şüphem yok. Turgutlu Ak Parti İlçe teşkilatına şimdiden hayırlı olsun. Bugün hem yeni kadın kolları başkanımızla hem de yeni oluşturulan kadın kolları yönetimiyle tanışmaktan dolayı mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Azman da, "Bu bir bayrak yarışıdır. Daha önce sağlık problemleri nedeniyle aramızdan ayrılan Fatma Çevikarabacı’ya gıyabında teşekkür ederim. Hatice Hanım’ın iyi işler yapacağından ve sağlıklı bir mesai harcayacağına inancım tam. Bizim partimiz kurumsal bir yapıda hizmetlerine ve faaliyetlerine devam edecektir. İsimler gelip geçicidir, asıl olan AK Parti'nin dinamiklerini korumaktır. Yerel seçimler yaklaşıyor, hedefimiz Turgutlu ve Manisa'yı geri kazanmaktır. Oy potansiyelimiz yükselmektedir" dedi.

Yeni Kadın Kolları Başkanı Bulut ise, kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını, birleştirici olacağını dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler