YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi

Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin her yıl yapılan encümen seçimleri bu yılda Turgutlu Belediyesi Şehir...

Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi

Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin her yıl yapılan encümen seçimleri bu yılda Turgutlu Belediyesi Şehir Meclis Salonu'nda Kaymakam Nazmi Günlü başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclis üyelerinden 2 ve köy muhtarlarından 2 kişi olmak üzere toplam 4 kişilik encümenin belirlediği seçimlere il genel meclis üyeleri Güzide Kasap İçen, Cemal Ölmez, Sabri Şahin ve Halil Turkut aday oldu. Köy muhtarlarında ise Mehmet Yaşar, Mevlüt Ülgür ve Mevlüt Zeybek aday oldu. 37 köy muhtarı ve 5 İl Genel Meclis Üyesi olmak üzere 42 kişinin oy kullandığı seçim kapalı oylama ile yapıldı. Açıklanan sonuçlar sonrasında MHP Manisa İl Genel Meclis Üyesi Halil Turgut 28, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cemal Ölmez, 27 oy alarak birlik encümenine seçildiler. Diğer AK Partili Üyeler Güzide Kasap İçen 8, Sabri Şahin ise 11 oyda kaldılar. Köy Muhtarlarında ise Kuşlar Köyü Muhtarı Mehmet Yaşar 27, İzzetin Köyü Muhtarı Mevlüt Ülgür, 24 oy alarak encümene giren isimler oldu. Kayrak Köyü Muhtarı Mevlüt Zeybek ise 22 oyda kaldı. Ayrıca yapılan toplantıda 2011 yılına ait faaliyet ve hesap raporları da okunarak ibraz edildi. 2011 yılında Turgutlu Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin hesap raporları 1 milyon 688 bin 360 TL gelir, 1 milyon 403 bin 823 TL gider olarak açıklanırken 2011 yılında 1 milyon 69 bin 134 TL tutarında yatırım yaptığı açıklandı hesap raporları oy birliği ile kabul edildi. Birlik Encümenine seçilen üyeler katılımcılara teşekkür ederken Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, "Geçmiş döneme mesai arkadaşlığı yaptığımız encümen üyesi arkadaşlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. Yeni seçilen arkadaşlarımız ile uyum içerisinde çalışarak güzel faaliyetlere ve hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler