YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turgutluspor Telafi Peşinde

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU, Pazar günü deplasmanda kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Körfez İskenderunspor'a konuk olacak kırmızı siyahlı ekip, bu zorlu randevudan 3

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU, Pazar günü deplasmanda kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Körfez İskenderunspor'a konuk olacak kırmızı siyahlı ekip, bu zorlu randevudan 3 puanla ayrılıp Pendikspor yenilgisini telafi etmeyi amaçlıyor.
Haftanın ilk antrenmanında futbolcularına, "Geçmişi unutup sadece önünüze bakın" diyen teknik direktör Selahattin Dinçel, daha sonra şunları söyledi:
"Son 8 haftada evimizde Bayrampaşa, Keçiörengücü, Tavşanlı Linyintspor ve Tokatspor, deplasmanda ise Körfez İskenderunspor, Menemen Belediyespor, Ofspor ve Konya Anadolu Selçukspor'la oynayacağız. 28 puanımız var. Bu maçlar sonunda 40 puana ulaşıp kurtuluşumuzu ilan edeceğimize inanıyorum."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler