YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turgutluspor'da 1 Puan Sevinci

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU,(DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Turgutluspor, rakiplerinden Ofspor deplasmanında aldığı golsüz beraberliğe sevindi.

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU,(DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Turgutluspor, rakiplerinden Ofspor deplasmanında aldığı golsüz beraberliğe sevindi. Turgutluspor, grupta son 3 haftaya 36 puanla, düşme hattındaki Ofspor'un 1 puan önünde girdi. Teknik direktör Selahattin Dinçel, "Altın değerinde bir beraberlik aldık. Kaybetsek yeniden düşme potasına girecektik. Rakipler de puan kaybetti. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Hedefimiz bu hafta Tavşanlı Linyitspor'u yenerek rahatlamak" dedi. UEFA'nın teknik direktör seminerine katılmak için İsviçre'ye gidenDinçel, cuma günü dönecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler