YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TURGUTLUSPOR'DA OPERASYON DEVRE ARASINDA

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU, Keçiörengücü karşısında hiçbir varlık gösteremediklerini ifade eden Başkan Demirel, "Haftalardır maç kazanamamanın moralsizliği de sonuçta etkili oldu. Çok üzgünüz"

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU, Keçiörengücü karşısında hiçbir varlık gösteremediklerini ifade eden Başkan Demirel, "Haftalardır maç kazanamamanın moralsizliği de sonuçta etkili oldu. Çok üzgünüz" diye konuştu. Şanssız müsabakalar oynadıklarını dile getiren teknik direktör Koray Cinel ise şunları söyledi:
"İlk yarıda 3 pozisyondan yararlanamadık. Ardından kendi kalemize gol attık. Sonra duran toptan bir gol yedik. Böyle olunca moralimiz iyice bozuldu, oyun disiplininden uzaklaştık. Bir yerde bir eksiklik var. Bu sorunu futbolcular çözecek."
Son 9 haftada 2 puan alabilen kırmızı siyahlı ekip pazar günü sahasında oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler