YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye-Abd: 1-0 (U16 Ege Kupasında Finalde)

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU,(DHA)- MERCEDES-Benz Ege Kupası'ndaki üçüncü maçında ABD'yi 1-0 mağlup eden U16 Milli Takımımız, A Grubu birincisi olarak finale yükseldi.

Türkiye-Abd: 1-0 (U16 Ege Kupasında Finalde)

Tuncel YILMAZ/TURGUTLU,(DHA)- MERCEDES-Benz Ege Kupası'ndaki üçüncü maçında ABD'yi 1-0 mağlup eden U16 Milli Takımımız, A Grubu birincisi olarak finale yükseldi. Turgutlu 7 Eylül Stadı'ndaki karşılaşmada Görkem Çelik'in 26'ıncı dakikada attığı golle sonuca giden gençlerimiz, B Grubu birincisi Fransa ile final oynayacak. Gruptaki ilk sınavında Norveç'le 1-1 berabere kalan millilerimiz, ikinci maçında Romanya'yı 2-0 yenerken, bugünkü ABD galibiyeti ile puanını 7 yapıp adını finale yazdırdı. B Grubu'nda turnuvaya Yunanistan beraberliği ile başlayan Fransa ise Çek Cumhuriyeti'nden sonra bugün Akhisar'da oynadığı maçta Ukrayna'yı 2-0 mağlup ederek finale çıkan ikinci takım oldu. Türkiye ve Fransa U16 Milli Takımları cumartesi günü saat 13.00'te Manisa 19 Mayıs Stadı'nda şampiyonluk için karşı karşıya gelirken grup ikincileri Norveç ile Çek Cumhuriyeti aynı gün Akhisar İlçe Stadı'nda üçüncülük mücadelesi verecek.

FOTOĞRAF

Türkiye-Abd: 1-0 (U16 Ege Kupasında Finalde)Türkiye-Abd: 1-0 (U16 Ege Kupasında Finalde)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler