YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yerel Seçimlere Doğru

MANİSA (AA) - AK Parti Yunusemre Belediye Başkanı adayı Mehmet Çerçi ile MHP Şehzadeler Belediye Başkanı adayı Cem Çöllü, seçim çalışmalarına devam etti. 

MHP'li Çöllü: "Gençlere yeni mekanlar açılacak" MHP Şehzadeler Belediye Başkanı adayı Cem Çöllü ise ilçede gençlerin sıklıkla vakit geçirdiği mekanları ziyaret ederek, genç seçmenlerden destek istedi. Gençlerin yeni sosyal mekanlar isteğiyle karşılaşan Çerçi, şunları kaydetti: "Biz, gecesiyle gündüzüyle yaşayan bir Manisa ortaya çıkardık. Beş yıl önceki Manisa ile şuan ki Manisa aynı değil. İnşallah Şehzadeler ilçesinde de aynı değişimi devam ettireceğiz ve sosyal mekanları özendireceğiz. Biz Manisa’da son 5 yılda adeta kenti yeniden inşa ettik. Sosyal anlamda geceleri karanlığa gömülü bir kent vardı ama şimdi gecesi gündüzü gibi aydınlık bir Manisa var. Parklarında ışıklı havuzları, sokaklarında yürüme yolları ile il dışından gelenlerin özenerek gezdiği bir Manisa var. İnşallah Şehzadeler Belediyesi de MHP'li Manisa Belediyesi gibi insanı önemseyerek hizmete devam edecek."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler