YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Çelebi: Provakatif saldırıyı şiddetle kınıyorum

Adalet ve Kalkınma Partisi, Mardin’in Midyat ilçe başkanı Hüseyin Çelebi dün akşam saatlerinde ilçede bir...

Adalet ve Kalkınma Partisi, Mardin’in Midyat ilçe başkanı Hüseyin Çelebi dün akşam saatlerinde ilçede bir kişinin yaralanması olayının parti teşkilatına mal edilmesine tepki gösterdi. Çelebi “Yaralanan kardeşimize geçmiş olsun. Provakatif bir olaydır. Kesinlikle tasvip etmiyor ve şiddetle kınıyorum.” dedi.

Önceki akşam saatlerinde bir grup tarafından Ramazan Toprak (38) isimli vatandaşın darp edilmesi bazı basın yayın organlarında AK Parti tarafından yapılmış gibi lanse edilmesi ve olayda AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi’nin müdahalede bulunduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadı belirtildi.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Midyat İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi; “Bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerde; benim de içinde bulunduğum bir grup, BDP’nin aracına saldırdığı yönündeki iddialar kesinlikle yalandır. Yıllardır birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşadığımız tarihi kentimizde herkes bunu çok iyi bilmelidir ki bizler kardeşlik ve diyalogdan yanayız. Şiddetin her türlüsüne karşıyız.” şeklinde açıklamada bulundu.

Dün akşam 17.00 sularında Midyat Belediyesi yanında bulunan parkta, bir grup genç ile BDP’nin anons aracı içerinde bulunan kişiler arasında sözlü sataşma kavgaya dönüşmüş, meydana gelen olayda Ramazan Toprak (38) yaralanmıştı. Vatandaşların yardımıyla Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı yapılan müdahalenin ardından Mardin’e sevk edilmişti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler