YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Israil’in Gazze’ye Yönelik Saldırıları

MARDİN (AA) - Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği  (ÇEV-GÖN) Başkanı Menduh Çakar, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını kınadıklarını açıkladı.

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, İsrail’in Gazze’ye saldırılarını kınadıklarını açıkladı. Müslüman ülkeleri üstünde oynanan oyunlara dikkat çeken Çakar İsrail devletinin son günlerde Filistin Gazze'ye yaptığı saldırılarını insanlık dışı olduğunu ve bu saldırılara derhal son vermesi gerektiğini belirttii. Yahudi lobisinin Filistin’i yok etme peşinde olduğunu ifade eden Çakar şunları söyledi. "Türkiye'nin almış olduğu üç günlük yas kararı çok yerinde ve Türkiye'ye yakışır bir insani duruştur. Son gelişmeler açıkça gösteriyor ki insanlık için milletçe, Kürt, Türk, Arap, Ermeni demeden tek yürek olmak gerekiyor, aksi takdirde herkesin akıbeti Filistin gibi olacaktır. İsrail tüm İslam ülkelerini ve insanlığı köleleştirmek istiyor. Medeni batı denilen güç, mazlumların iktidar olmaması için zulmün yanında yer alan bir güçtür. Dünyanın egemenleri kabul edilen ABD, Rusya, Almanya, İngiltere, Fransa liderleri zulme karşı sessiz kalarak yapılanları onaylamaktadır. Öncesinde Irak'ta sonra Rojava'da, Kobane'de ve son olarak Filistin'de yapılan vahşet ve ibret verici ölümlere karşı sessiz kalan siyonist güçler aslında tüm dünya haklarına seyirci kalarak büyük zarar veriyor. Sonuç ne olursa olsun er geç Filistin halkı birçok yerde ve örnekte olduğu gibi özgürlüğüne kavuşacaktır. Siyonist İsrail rejimi katliam yapıyor. Gazze'deki Filistin halkının insanlık duruşunu ayaklar altına alıp diğer komşu müslümanlara gözdağı veriyor. İşte buna sessiz kalanlar bilsinler ki gün gelir, devran döner ve sıra onlara da gelir.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler