YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kimse Yok Mu Derneği Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla İstanbul'dan gelen iş adamları, Mardin'de kurban eti dağıttı.

Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla İstanbul'dan gelen iş adamları, Mardin'de kurban eti dağıttı.

Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli yardımlarda bulunmak için kente gelen bir grup iş adamı, Nusaybin ilçesinde 420 aileye kurban eti, çocuklara elbise ve oyuncak yardımında bulundu.

İş adamı Mustafa Çetiner, yaptığı açıklamada, ailelerin kendilerini çok sıcak karşıladığını, bölgenin hep yanlış tanıtıldığını belirtti.

İlçedeki misafirperverlik karşısında ezildiklerini ifade eden Çetiner, "Bundan sonra kardeşlerimizle daha fazla beraber olmak arzusu içindeyiz. Gelenek, görenek ve kültür bakımından, buradaki insanlarla hiç bir farkımız yok. Gittiğimiz her yerde Nusaybin'i anlatacağız" dedi.

Nusaybin Girişimci İş Adamları Derneği ve Nusaybin Öğretmenler Derneği tarafından iş adamlarına teşekkür plaketi verdi.

Öte yandan iş adamları için Atak Koleji'nde düzenlenen yemeğe, Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, AK Parti milletvekilleri Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey ve AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide katıldı.

Muhabir: Arif Altunkaynak - Abdulhalim Çelik

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler