YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızıltepe'de Vasiyet Projesi

MARDİN (AA) -  Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından yürütülen Vasiyet Projesi kapsamında 6 çocuğa doğum günü etkinliği düzenlendi.

MARDİN - Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından yürütülen Vasiyet Projesi kapsamında 6 çocuğa doğum günü etkinliği düzenlendi. Kaymakamlıkta yapılan etkinlikte babası vefat etmiş 6 çocuk için doğum günü pastası hazırlandı. Etkinliğe aileleriyle katılan çocuklar, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ile mumları söndürdü. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Ermiş, proje kapsamında 79 ailenin bulunduğunu, ancak ilçe merkezi ve köylerden babası vefat etmiş 540 çocuğu projeye dahil etmeyi hedeflediklerini söyledi. Kızıltepe'de başlatılan bu projenin Mardin merkez ve diğer ilçelerde de uygulanmak istendiğini ifade eden Ermiş, şöyle dedi: "Çocuklardan sürekli teşekkür ve takdir belgeleri bekliyoruz. Onlar başarılı olduğu sürece biz onlara ödül vermeye devam edeceğiz. Ailelerimizin çocuklarıyla ilgilenmelerini istiyoruz. Biz de onlara destek çıkacağız. Çünkü asıl yük ailelerin sırtındadır. Hem annelik hem de babalık yapıyorlar. Biz istiyoruz ki bu çocuklarımız okulun en başarılı öğrencileri olsun. Bu proje ile ufak da olsa bu çocuklarımızı ailelerimizi gülümsetebildiysek mutlu oluyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler