YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mardin'de Sona Eren Açlık Grevi

BDP İl Başkanı Sihem Elveren Alp, açlık grevi ardından hastanede tedavi gören hükümlerin durumlarını yakından...

Mardin'de Sona Eren Açlık Grevi

BDP İl Başkanı Sihem Elveren Alp, açlık grevi ardından hastanede tedavi gören hükümlerin durumlarını yakından takip ettiklerini ve durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Mardin Cezaevi önünde toplanan grup adına bir açıklama yapan BDP İl Başkanı Sihem Elveren Alp, açlık grevlerini sonlandıranların hastanelerde tedavi görmeye başladığını belirtti. Alp, "Mardin'de 18 tutsağımız halen devlet hastanesinde kontrol altındadır. Hayati bir tehlikeleri olmamakla birlikte ilk adım tedavi yapılmaktadır. Midyat Cezaevi'ndeki 14 arkadaşımız da Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi altındadır. Diğer kalan tutsaklarımızın ise cezaevi içerisinde cezaevi doktoru ve Tabipler Odası'nın işbirliğiyle kontrol ve tedavileri yapılmaktadır. Durumun gidişatıyla ilgili erken olduğundan bir şey söyleme durumumuz yoktur. Büyük bir hassasiyetle üzerinde duruyoruz. Tedavileri süresince de biz takipçileri olacağız" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler