YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Midyatlı lise öğrencileri Yaz Şenliği'nde eğlendi

Mardin’in Midyat ilçesinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası(İMKB) Anadolu Lisesi öğrencileri, okul idaresi ve ilçe milli...

Mardin’in Midyat ilçesinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası(İMKB) Anadolu Lisesi öğrencileri, okul idaresi ve ilçe milli eğitim müdürlüğü desteğiyle 'Yaz Şenliği' düzenledi.
Midyat İMKB Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Mardin 22. Dönem Milletvekili Nihat Eri, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Deniz, Şube müdürleri M. Salih Aslan, Murat Seven, İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Tercan, öğretmen ve öğrenciler ile öğrenci velileri hazır bulundu. Yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlene ‘Yaz Şenliği’ programında ayrıca öğrenciler tarafından yağlı resimden yapılmış tablolar sergisi katılımcıların beğenisine sunuldu.
Programda öğrencilerin okuduğu bir birinden güzel şiirler katılımcıların duygulanmasına neden oldu. Programa katılan vatandaşlardan Abdulvahap Arbağ, öğrenciler tarafından yapılan resim sergisini beğendiğini belirtirken, etkinlikte emeği geçenleri kutladı. Davetlilere çeşitli ikramlar yapılırken program; folklor, dans ve havai fişek gösterileriyle son buldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler