YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Midyat'ta 500 Aileye Kurban Eti Dağıtıldı

Mardin’in Midyat ilçesinde faaliyetini sürdüren Midyat Azim Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardımlaşa ve Dayanışma Derneği...

Midyat'ta 500 Aileye Kurban Eti Dağıtıldı

Mardin’in Midyat ilçesinde faaliyetini sürdüren Midyat Azim Eğitim Kültür Sağlık Sosyal Yardımlaşa ve Dayanışma Derneği (Azim-Der), ilçede bulunan 500 aileye kurban eti yardımında bulundu.

Kurban Bayramı dolayısıyla dernek binasında yapılan bayramlaşmanın ardından, kesilen kurbanlar yardıma muhtaç 500 aileye dağıtılırken, Azim-Der Başkanı Besim Çelik yaptığı açıklamada, kelimelerle tarif edilemeyecek bir hareketin gerçekleştirildiğini belirterek, "Biz Müslümanların mantığında yer edinmiş ve inancımızın temeli haline gelmiş olan hakikatlerden biri de, kardeşimiz aç iken yatmamızın doğru olmadığı inancıdır. Dolayısıyla bunu yapmamızın sebebi fakir ve yardıma muhtaç ailelere bir umut olmak ve zengin ile fakir arasında köprü vazifesi görmektir" dedi.

Çelik, et dağıtım işlemlerinin bugün tamamlanacağını sözlerine eklerken, kurban etleri ilçede bulunan dernek gönüllüleri tarafından yardıma muhtaç ailelere teslim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler