YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Midyat’ta Kurbanla Gelen Kardeşlik Gönülleri Fethetti

Kimse Yok Mu Derneği öncülüğünde Mardin’in Midyat ilçesine gelen yaklaşık 110 iş adamı 350 ailenin...

Midyat’ta Kurbanla Gelen Kardeşlik Gönülleri Fethetti

Kimse Yok Mu Derneği öncülüğünde Mardin’in Midyat ilçesine gelen yaklaşık 110 iş adamı 350 ailenin gönlünü fethetti.

Mardin Hava Limanı'nda çiçeklerle karşılanan gönüllüler, davul zurna eşliğinde halay çekti. Ardından yollarını gözleyen kardeşlerinin bayramın sevincini paylaşmak için yola koyuldu. Aralarında Hazim Sesli, Adnan Ulubaş, Yahya Karakaya, Fetih Kazancı, Fatih Erdem, Süleyman Öncel, Ahmet Sait Kavurmacı, Hakan Vatan, Hidayet Kadiroğlu ve Faruk Güllü gibi tanınmış isimlerin bulunduğu iş adamları zaman kaybetmeden Midyat’ın en ücra köşesinde bulunan vatandaşları ziyaret etmeye koyuldu. Midyat ve köylerinde 350 aileyi ziyaret eden Kimse Yok Mu gönüllüleri kardeşlik köprüleri kurmanın mutluluğunu yaşadı.

Hem bayramlaşma hem de tanışmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Ahmet Sait Kavurmacı, bu bayramda oğlu Yusuf Emre ile birlikte geldiklerini belirtti. Kavurmacı, “İnşallah nice huzurlu, mutlu bayramlara kavuşuruz. Birlik beraberliğimizi muhafaza edersek her türlü şer gücün oyunlarının tamamı boşa çıkmış olur. Doğusuyla Batısıyla kucaklaşıp, çok güzel bir memleket oluruz ki bütün dünyaya örnek oluruz.” şeklinde konuştu.

Gönüllüler gerçekleştirdikleri bayram ziyaretlerinin ardından Midyat Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSADER) tarafından düzenlenen programda duygularını ifade etme fırsatı buldu. Kocatepe İlköğretim Okulu konferans salonunda düzenlenen programda duygulu anlar yaşandı. Birçok iş adamı konuşmalarında yapılan çalışmaların önemini vurguladı. İstanbul’dan gelen iş adamları adına Kıvam AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yenigün, Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü’ye çiçek takdim etti. İş adamları daha sonra Mardin Hava Limanı'ndan uğurlandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler