YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmenlerden yıl sonu hediyesi

Mardin'in Derik ilçesi Yavuzlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, yılsonu hediyesi olarak öğrencilerini sinemayla tanıştırdı.

Öğretmenlerden yıl sonu hediyesi

Mardin'in Derik ilçesi Yavuzlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, yılsonu hediyesi olarak öğrencilerini sinemayla tanıştırdı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki Cine Onur sinemasına giden öğrencilerin heyecanları dikkat çekti. İlk defa sinemayı gördüklerini ifade eden Mervan Sönmez, "Çok mutlu olduk bizlere bu mutluluğu yaşatan tüm öğretmenlerimize öğrenciler adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra ne zaman sinema görsek öğretmenlerimizi hatırlarız ve buda ömrümüz boyunca onları unutmayacağız anlamına gelir" dedi.

Öğretmen Sinem Sayılıkan, "80 kişilik grup içinde sinemaya giden sadece bir elin parmak sayısı kadar olması biz öğretmenleri çok etkiledi ve duyguyu onlarla birlikte yaşamak, buna bizzat şahit olmak, hatta yılar sonra bile zihinde kalmak için bir sebep daha yaratmak istedik. Yüzlerindeki ifade, o şaşkın ifadeler, o mutluluk dünyalara değerdi. Aynı duyguları diğer öğretmen arkadaşlarımızın da hissettiğine inanıyorum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler