YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dargeçit’te sahta rakı öldürüyordu

Mardin’in Dargeçit ilçesinde barajda çalışan bir kişi ‘Sahte rakı’ içtiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı

Dargeçit’te sahta rakı öldürüyordu

Mardin’in Dargeçit ilçesinde barajda çalışan bir kişi ‘Sahte rakı’ içtiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. Dargeçit Devlet Hastanesi’nden sonra Midyat’a sevk edilen vatandaş, buradan da hava ambulansıyla Elazığ’a sevk edildi. Vatandaşın hayati tehlikesi devam ediyor.

Ilısu Barajı’nda görevli Adem Kaya (50) sabaha karşı arkadaşları tarafından koğuşunda sızmış vaziyette bulundu. Buradan Dargeçit Devlet Hastanesi’ne sevk edildikten sonra Midyat’ Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

Hastanede yapılan müdahalelerden sonra Cevat Paşa Kışlası’na gelen hava ambulansıyla Elazığ’a sevk edildi. Vatandaşın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Kaya’nın ‘Sahte rakı’dan zehirlendiği belirlendi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler