YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Toplumsal olaylarda kullanılan TOMA ve panzer, bu sefer yangına müdahale etti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde tarımsal sulamada kullanılan fiber boruların depolandığı ambarda yangın çıktı. Yangını söndürmede itfaiye...

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde tarımsal sulamada kullanılan fiber boruların depolandığı ambarda yangın çıktı. Yangını söndürmede itfaiye ekipleri yetersiz kalınca İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan panzer ve TOMA aracı söndürme çalışmalarında kullanıldı. Uzun uğraşların ardından yerleşim yerleri arasında bulunan yangın söndürüldü.
Mardin’i E 24 karayoluna bağlayan tarihi İpek yolu üzerinde bulunan bir apartmanın zemin katındaki plastik boru deposunda meydana gelen yangın ilçede korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu.
Yangının çıkması ile deponun üzerinde bulunan apartman boşaltıldı. Daha sonra alevlere Kızıltepe Belediyesi’ne ait itfaiye araç ve ekipleri müdahale etti. Ancak plastik boruların tutuşması ile büyüyen yangını söndürmekte itfaiye yetersiz kalınca yangına toplumsal olaylarla mücadele etmekte kullanılan (TOMA) aracı ile aynı amaçla kullanılan panzer devreye girdi. İtfaiye ve emniyetin ortak çabası ile yangın kontrol altına alındı. söndürme çalışmaları sırasında 3 polisin yoğun dumandan etkilenerek rahatsızlandığı belirtildi. Yangın maddi hasara neden olurken, yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler