YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akar’dan hayırlı olsun ziyareti

CHP Mersin İl Başkanı Mehmet Faruk Akar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçimlerde başarıyla çıkan ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti.

Akar’dan hayırlı olsun ziyareti

CHP Mersin İl Başkanı Mehmet Faruk Akar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçimlerde başarıyla çıkan ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti. 20 yıl sonra CHP’li belediye başkanı tarafından yönetilecek olan Silifke ise ziyareti ise dikkat çekti.

Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz CHP İl Başkanı M. Faruk Akar, 20 yıl sonra Silifke’de kazanılan seçimin önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Uzun yıllardan sonra Silifke’de başarıyı yakaladık. Yenişehir ve Mezitli’nin yanına Silifke’yi de eklemiş olduk. Bugün üç ilçe belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Tabii uzun yıllar sonra belediye başkanlığının kazanılması ve Silifke halkıyla partimizin yan yana durması çok anlamlıdır. Silifke bünyesinde barındırdığı tarım ve turizm potansiyeliyle önemli bir ilçemizdir. Sayın Mustafa Turgut’un belediye başkanlığında sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını göreceğiz. Biz CHP teşkilatları olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtiyor, tebrik ediyoruz.”

Öte yandan ziyarete duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, bunun parti örgütü ile yapılan bir mücadelenin sonucu olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Uzun yıllar sonra CHP olarak kazanılan bu başarı il ilçe örgütlerimiz ile ortak çalışmanın bir sonucu oldu. Bizler seçimlerde güç veren başta il ve ilçe örgütlerimiz olmak üzere bütün partililerimize çok teşekkür ediyorum. Silifke’de sosyal belediyeciliği hayata geçireceğiz. İlçemizin sorunlarını çok iyi analiz ederek projelerimizi hazırlamıştık. Şimdi halkımızla el ele vererek Silikemizi geleceğe sorunsuz yaşanılabilir bir ilçe yapmak için çalışacağız. İl Başkanımız Sayın Akar ve yönetim kurulu üyelerimize bu ziyaretlerinden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum.”

Haber- Foto Kemal İstek

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler