YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“Akdeniz’i almak için aday adayı oldum”

MHP’li Çıngı iddalı konuştu.

“Akdeniz’i almak için aday adayı oldum”

MHP Akdeniz İlçe Başkanvekili ve MHP 24’üncü dönem Milletvekili A.Adayı Remzi Çıngı, uzun süredir Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı konuşulurken Çıngı, sürpriz bir kararla Büyükşehir adaylığından vazgeçip resmen Akdeniz İlçesinden 2014 yılının Mart Ayı’nda yapılacak olan yerel seçimler için kollarını sıvadıgını ve aday adayı olduğunu açıkladı.

Mersin'in Akdeniz İlçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akdeniz İlçe Teşkilatının yönetim kurulunun Almış oldugu kararla MHP Akdeniz Belediye Başkan aday adayı olan Çıngı'ya aday olduğu için teşekkür edip gece gündüz çalışacaklarını söylediler.

Ezel’den Bu yana MHP’li

Aday adayı konusunu çevresi ve dostlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğunu belirten Çıngı, "2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, ömür boyunca mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'den Akdeniz Belediye Başkanlığı için aday olacağımı tüm partililerime ve kamuoyuna duyurmak istiyorum. Çocukluk yıllarımdan bu yana hep MHP camiasının içerisinde idim. Akdeniz İlçe Teşkilatında çeşitli görevlerde bulundum. Allah kısmet ederse Akdeniz MHP’den Belediye başkan aday adaylığına soyundum. Yakın çevrem ve dostlarımla bu konuda görüş alışverişi yaptım. Kısmetimde var ise hayırlı ise olması için çaba sarf edeceğim. Siyasetin zaten içindeyim. İlçeme ve insanlarımıza hizmet için böyle bir karar aldım. Allah’ım hayırlısını versin” dedi.

Akdeniz İlçesinde sanayici olarak ticaretle uğraştığını belirten Akdeniz İlçe Başkanvekili Remzi Çıngı adaylık açıklamasında, “Birçok gencimize iş imkânı sağlıyorum. Fakat ülkemizde işsizlik ilk sırayı alırken, yatırımların son sırada geldiğini gözlemliyoruz.” dedi. Açılım adı altında Türkiye’nin bölünmeye çalışıldığını savunan Çıngı, “Bazı oyunlara gelmemek için partim olan MHP’den aday oldum. Sahipsiz Akdeniz'e sahip olmak için adaylığa müracaat ettim. Halkımızla beraber belediyeyi yönetmek için bu davaya baş koydum.” diye konuştu.

Çıngı yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki seçim, geleceğimiz için bir karar aşamasıdır. Kararımızı iyi almalıyız. Unutulmasın ki herkesin oyu eşittir. Herkesin oyu değerli ve Türkiye'nin kurtuluşu için çok önemlidir. Akdeniz eskiden işçilerine değer veren, parasal anlamda sıkıntıya sokmayan fabrikalar vardı. Şimdi neredeler? Şimdi sokaklara baktığımızda hep emekliler var. Mersin ve Akdeniz ilçemiz ekonomik olarak kötü bir durumda. Akdeniz'de yolsuzluk, vurgun, soygun tavan yapmış durumda. Artık buna dur deme zamanı geldi" dedi.

Aday adaylığını açıklayan Çıngı yaptığı açıklamada aday adayı olmasının amacının, Akdeniz halkının yönetime katılması olduğunu ifade etti. Her kesimden insanların fikrini alarak, Akdeniz İlçesine yeni projeler kazandırmak istediğini vurgulayan Çıngı, "Vatandaşlarımıza gerçek manada ekonomik ve sosyal alanda hizmet etmek, güzellikleri çoğaltıp olumsuzlukları en aza indirmek istiyorum. Eşit, adaletli ve şeffaf olmak en büyük amacımdır" dedi.

Remzi Çıngı, MHP’nin seçimlerde iddialı olduğunu dile getirdi, “Başarıyı yakalamak için hep birlikte el ele, yüreklerimizi birleştirerek, ortak akılla şekillendirerek hedefe yürümekteyiz. partim ve Genel Merkezimizin uygun görmesi halinde 2014 Yerel seçimlerinde Allah’ın izniyle karşınıza MHP Akdeniz Belediye başkan adayı olarak çıkmak en büyük dileğim" dedi.

MHP’li Çıngı, insanları yönetmeye gelmediğini hizmet etmeye talip olduğunu ifade ederek, asıl projelerinin “Akdeniz'lilerin’ kalbini kazanıp onlara hizmet etmektir' Çıkmış olduğum bu hizmet yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun.Akdeniz Mersin'imize yakışmayan bir görünümü olduğu hiçbir yatırım yapılmayan genelde gecekondu bölgesi gib olan bu güzide ilçemizi Akdeniz'in incisi yapmak için bu göreve talibim.Ne yazıkki şimdiye kadar gelmiş geçmiş hiçbir belediye başkanı Akdeniz ile ilgili bir çivi bile çakmamışlardır.Biz genç dinamik ‘’halkla iç içe el ele ’’ sloganı ile Akdeniz ilçemizi bir İnci yapacak projelerimiz ve planlarımızla geliyoruz."diyerek iddiasını ortaya koydu.

MHP’li Çıngı konuşmasının sonunda "Sayın Genel Başkanımızın ‘SES VER TÜRKİYE’ sesine uyarak bu milletin son kalesi olan Mersin'imizin 13 ilçesini ve Büyükşehir'i alacak olan Parti'm MHP’den Akdeniz İlçemiz için aday adayı oldum. Ben bürokrasiyi, devleti ve milletimizi tanıyorum, işadamı kimliğimi ve tecrübemi partim ve Akdeniz lehine kullanmak istiyorum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler