YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akıllı N Line’ne yurtdışından akın var

Akyıldız İnşaat Mersin’deki son projesi N Line ile dikkat çekiyor.

Akıllı N Line’ne yurtdışından akın var

Akyıldız İnşaat Mersin’deki son projesi N Line ile dikkat çekiyor.

Biri tek diğeri iki blok olmak üzere gerçekleştirildi.

Mersin ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde konut projeleri gerçekleştiren Akyıldız inşaat, son projesi N Line,ile dikkat çekiyor. Biri tek diğeri ise iki blok olmak üzere, iki farklı bölümde projelendirilen N Line, Mersinde gerçekleştirildi. N Line projesinin tek bloklu bölümü 1.900 metrekare alana üzerinde 14 katlı olarak tasarlanarak gerçekleştirildi.28 daire den oluşan blok da daireler 173 metrekare (3+1) ve 151 metrekare (2+1) olmak üzere yapıldı.

Projenin öne çıkan diğer özellikleri ise; çift asansör,jeneratör ,merkezi ısıtma sistemi, Doğal gaz sistemi,merkezi uydu sistemi , site güvenlik kamera sistemi ve otopark olmak üzere sıralanıyor.

N Line projesinin iki blok olarak düzenlenen bölümü ise 4bin 400 yüz metrekare alan üzerinde yükseliyor. 13 ve 14 kattan oluşan bloklarda 54 daire yer alıyor. Dairelerin 186 metrekare ve 176 metrekare (3+1) olarak düzenlendiği projede; merkezi ısıtma sistemi,doğalgaz sistemi,merkezi uydu sistemi,site güvenlik kamera sistemi,görüntülü diyafon sistemi,çift asansör sistemi, vestiyer odası,ebeveyn giyinme ve soyunma odası, ebeveyin banyo,basketbol sahası,çocuk oyun alanları,ergin ve çocuk yüzme havuzları, ve otopark şeklinde sıralanıyor. Projenin 2012 sonuna kadar konuklarını ağırlaması planlanıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler