YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anamur'da Işyeri Kurşunlandı

Anamur ilçesinde çalıntı motosikletle bir kafeteryayı kurşunladıkları iddia edilen 2 kişi ile motosikleti çaldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Anamur ilçesinde çalıntı motosikletle bir kafeteryayı kurşunladıkları iddia edilen 2 kişi ile motosikleti çaldığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İskele Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki bir kafeteryaya motosikletten ateş açıldı.

Kapalı olan işyerinin camı kırılırken, çevredekilerin haber verdiği polisler olay yerine geldi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, eşkallerini ve kaçış istikametlerini belirledikleri motosikletteki 2 kişiyi aramaya başladı.

Jandarma'nın da katıldığı çalışma sonunda, şüpheliler O.Ö. (20) ve S.K. (27) plakasız motosiklet ve ruhsatsız av tüfeğiyle Pullu mevkisinde yakalandı.

Şüphelilerin kullandığı motosikletin Antalya'dan A.Ş. (16) tarafından çalındığını belirleyen polisler, firari şüpheli A.Ş'yi de kısa süre içinde yakaladı.

Şahıslar emniyette yapılan işlemlerin ardından "ateşli silah ile mala zarar vermek ve motosiklet hırsızlığı" suçlarını işledikleri iddiasıyla adliyeye sevk edildiler.

Muhabir: Oktay Demir / Kerem Kocalar

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler