YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aydın Kaynak Mezitli için bende varım dedi

İnşaat Mühendisi Aydın Kaynak dün CHP'den Mersin Mezitli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Aydın Kaynak Mezitli için bende varım dedi

CHP’li Aydın Kaynak dün CHP'den Mezitli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Aydın Kaynak, CHP'nin aday belirlemede son tarih olarak belirttiği 2 Eylül tarihinde CHP Mezitli İlçe Başkanlığı'na gelerek adaylık için başvurusunu yaptı. CHP’de 9 yıldır aktif siyaset yaptığını kaydeden Kaynak, hedefinin edindiği tecrübeleri hizmete dökmek olduğunu vurguladı. Kaynak, “1990-2010 Yılları arasında İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, Bu sürenin 1998-2006 yıllarında 8 yıl başkan olarak sürdürdüm. Ayrıca Meslek Adamları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Toroslar Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundum. 2004 Yılından bu yana Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktayım. 2009 Yılında Toroslar Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildim. Sırasıyla İlçe ve İl delegesi oldum. 2010-2012 Yılları arasında il yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2011 Yılında Ankara’da yapılan eğitime katılarak parti eğitmeni oldum. Mezitli ve Toroslar’da 20’yi aşkın eğitime katılarak eğitimci olarak katkı verdim. Bu yıl içerisinde Adana’da yapılan yerel yönetim adayları eğitimine katıldım” dedi.

“MEZİTLİ İÇİN ÇOK HAYALLERİM VAR”

Başvuru sonrası bir açıklama yapan CHP Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Aydın Kaynak, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, edindiğim deneyim ve birikimlerimle sorumluluklarımın farkında ve bilincinde olarak Mezitli Belediye Başkanlığı'na aday oluyorum. Mezitli’nin bütün sorunları, başa çıkılabilir sorunlardır. Hiçbirinden korkmuyorum. Tahmin edemeyeceğiniz kadar çok hayallerim var. Asla bir bahane arkasına sığınmadan çalışacağım. Dürüst, temiz, ilkeli ve şeffaf bir hizmet anlayışı sunacağım" diye konuştu.

“ADAY ADAYLIĞI BİR YARIŞTIR”

Aday adaylığı sürecinin bir yarış olduğuna dikkat çeken Aydın Kaynak, “Aday adayları arasındaki rekabet pozitif olarak algılanmalı. Aday adayları içerisinden daha iyinin aranması yönünde bir yarıştır. Mevcut adayı daha iyiye götürecek bir yarıştır. Onun ötesinde bir yarış düşünülemez. Kim kesin aday olursa örgütümüzle birlikte çok ciddi çalışmalar yapılması konusunda tereddüttü olduğunu düşünmüyorum. Çünkü CHP’nin örgüt anlayışı katılımcıdır, birlik beraberlik içinde pekişmesi için zaman gerekmemektedir” şeklinde konuştu.

Son olarak belediyecilik anlayışından bahseden Kaynak, “Mezitli’ye nasıl bir belediyeciliği sunacağımız şu başlıklarda gizlidir. İyi, dürüst, tutarlı, adil, şeffaf, kaynakları verimli kullanan, hesap veren, katılımcı, bir kent yönetimi. Mezitli’nin bu anlayışla yönetilmesi için arayış içinde olacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler