YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi'nin başantrenörü Olcay Orak, "Haftaya İstanbul Üniversitesi ile çok zorlu bir maç oynayacağız"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyesi'nin başantrenörü Olcay Orak, "Haftaya İstanbul Üniversitesi ile çok zorlu bir maç oynayacağız" dedi.

Orak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TED Ankara Kolejliler'i 93-68 yenerek önlerindeki büyük bir engeli aştıklarını ifade etti.

Fenerbahçe karşılaşmasından sonra oynadıkları TED Ankara Kolejliler maçının kendileri açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu belirten Orak, şöyle konuştu:

"Zor bir maç bekliyorduk ama korktuğumuz kadar zorlu geçmedi. Oyuncularımın gösterdiği performans bize galibiyeti getirdi. Maça çok iyi konsantre olduk. Maçın ortalarına doğru farkı açınca geri kalanı formaliteye döndü. Haftaya İstanbul Üniversitesi ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Umut ediyorum ki oynadığımız iyi oyunu İstanbul'da da sürdürürüz. Ligde daha iyi bir performans sergileyip, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz."

Muhabir: Mesut İnce / Anıl Bağrık

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler