YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Basketbolcu Esra Ural Dünya Evine Girdi  

Mehmet OKUR  SİLİFKE(Mersin), (DHA)  Mersin'in Silifke İlçesi'nde, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Esra Ural, beden eğitimi öğretmeni Veysel Topuz ile hayatını

Mehmet OKUR SİLİFKE(Mersin), (DHA)

Mersin'in Silifke İlçesi'nde, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Esra Ural, beden eğitimi öğretmeni Veysel Topuz ile hayatını birleştirdi.
İlçedeki Bahçesaray Düğün Salonu'nda yapılan törene, gelin ve damadın aileleri ile yakınlarının yanı sıra TBMM Eski Başkan Vekili Sadık Yakut, Silifke Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncuları Begün Dalgalar, Tuğçe Canıtez, Pelin Bilgiç, Sinem Ateş, Aysun Yararbaş, Nazlı Bircan Gökdemir, Tuğçe Murat, Selen Tatlıdede, Gamze Takmaz ve Ayşegül Günay katıldı.
Silifke Halk Oyunları ekibi gösterisi ile başlayan düğüne katılanlar eğlenceli anlar yaşandı. Düğünü farklı kılan genç çift, düğün pastası yerine Mersin'in dünyaca ünlü tatlısı olan cezerye kesti. Mutluluğu gözlerinden okunan başarılı basketbolcu, düğün töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.
Genç çiftin mutluluğuna ortak olan aile ve yakınları da, gecenin ilerlerleyen saatlerine kadar eğlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Esra Ural ve eşi Veysel Topuz'un dans etmesi
-Esra Ural'ın arkadaşları ile oynaması
-Esra Ural ve eşi Veysel Topuz'un çiftetelli oynaması

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler