YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Berkin Elvan'ın Ölümü

MERSİN/ADANA (AA) - Mersin'de, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle basın açıklaması yapan grup üyelerinden bazılarının yolu trafiğe kapatması üzerine polis müdahale etti.

Adana'da avukatlar yürüdü Adana Adliyesi önünde toplanan bur grup avukat, Berkin Elvan'ın ölümü nedeniyle Atatürk Parkı'na kadar yürüdü. Ellerinde ekmek ve karanfil taşıyan avukatlar, Berkin Elvan için adalet istediklerini söyledi. Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, Gezi Parkı odaklı gösterilerde hayatını kaybeden eylemci ve polislerin adlarını sayarak, bu ölümlerden hükümetin sorumlu olduğunu ileri sürdü. "Berkin Elvan onurumuzdur" şeklinde slogan atan avukatlar, yanlarında getirdikleri ekmekleri parktaki çocuklara vererek olaysız dağıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler