YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boks takımı başarıdan başarıya koşuyor

MESKİ Spor Kulübü'nün, Boks Branşındaki Sporcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor.

Boks takımı başarıdan başarıya koşuyor

MESKİSPOR Boks takımı, 23-28 Ocak 2012 tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek olan Yıldız Erkek Ferdi Boks Şampiyonası ve 30 Ocak - 4 Şubat 2012 tarihlerinde Rize'de düzenlenecek Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasına hazırlanıyor.

Trabzon'da 23-28 Ocak 2011 tarihlerinde yapılacak olan Yıldız Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda ve Rize 'de 30 Ocak 2012 - 4 Şubat 2012 tarihlerinde yapılacak olan Genç Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası’nda Mersin’i temsil edecek olan boksörlerin belirlendiği boks maçları nefesleri kesti. Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİSPOR Kulübü Boks Şubesi, Mersinde yapılan İl birinciliği müsabakalarında 6 sporcudan, dördü il birinciliği, iki il ikinciliği elde etti.

Yapılan boks maçlarında bayanlarda büyükler kategorisinde 49 kilogramda Ayşegül Çopur birinci, Yıldızlar kategorisinde 52 kilogramda Yunus Yıldız birinci, 68 kilogramda Müslüm Kütükoğlu birinci, 54 kilogramda Osman Beker ikinci, 56 kilogramda Esat Kızılyamaç ikinci olurken gençler kategorisinde 60 kilogramda da Alican Yıldız birinci oldu. MESKİSPOR Boks Takımı Antrenörü İbrahim Gündüz, “6 sporcudan dört sporcunun birinci, iki sporcumuz sporcunun ikinci oldu. Trabzon'da ve Rize'de yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası’nda Mersin’i temsil edecek olan boksörlerimize güveniyorum. Takımımız iyi yolda . İyi sonuçlar bekliyorum.”dedi.

Başarıya imza atan tüm sporcuları kutlayan Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü M.Kamil Ülgen ise “Genç sporcularımız başarılarıyla bizi çok mutlu etti. Mersin il birinciliği müsabakalarında birinci ve ikinci olan sporcularımızı kutluyorum. MESKİ Spor Boks takımımız alt yapısından yetişen sporcularımız eminim gelecekte daha büyük başarılara imza atacaktır. Trabzon ve Rize'de yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası’nda MESKİSPOR Boks takımımıza başarı diliyorum, antrenörlerini şimdiden kutluyorum.” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler