YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'li Soner Yıldırım'dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayı emekli albay Soner Yıldırım, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

CHP'li Soner Yıldırım'dan Kutlu Doğum Haftası mesajı

CHP Mersin Milletvekili adayı Hukukçu Emekli Albay Soner Yıldırım

yayınladığı mesajında, “Bu güzel ve anlamlı haftada, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan değerler üstü mesajını bizlere ulaştıran O'nun Kutlu Doğumu’nun 1442’inci yıl dönümünü idrak etmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

CHP’li Soner Yıldırım, "O‘nu en güzel şekilde anmak, anlatmak, taa asırlar öncesinde söylediği: ‘Beni görmeden bana iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterdim’ sözlerine layık olup, o gül kokulu ‘Kardeş’ sözünü hakkıyla taşımak için elimizden geleni yapmalı, O’na olan sevgimizi bir kez daha göstermeliyiz.

Bugün insanlar faiz bataklıklarında boğuluyorsa, aile içerisinde çatırdamalar varsa, eğlenceye, zevke, sefaya dalıp, ebedi hayatı unutuyorlarsa ve de bunlar gibi, nice hayatlar hiç uğruna karartılıyorsa, bu yaralarımızın tek ilacı, O’nu tanımak ve yaşadığı hayatı örnek almaktır.

Bizler, bu sebeple Kutlu Doğum Haftası gibi önemli zaman dilimlerinin değerini bilmeli, O’nu tanımalı, anlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerimle bütün hemşerilerimin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler