YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doktor babasını kurtardı ama o doktoru dövdü

Mersin 112 Acil Servis’te görevli doktorlar Feyit Yılmaz, solunum sıkıntısı çeken Mustafa Çetin’e müdahale ederken, alkollü oğlu Erhan Çetin’in saldırısına uğradı.

Doktor babasını kurtardı ama o doktoru dövdü

Mersin’in Silifke İlçesi’nde 112 Acil Servis’te görevli doktorlar Feyit Yılmaz, solunum sıkıntısı çeken Mustafa Çetin’e müdahale ederken, alkollü oğlu Erhan Çetin’in saldırısına uğradı.

Erhan Çetin gözaltına alınırken, Sağlık Grup Başkanı Yüksel Eren, "Doktorlarımız zaman zaman bu tür üzücü olaylarla karşı karşıya kalıyorlar. Ümit ediyorum ki bu olay son olur" diye konuştu.

Olay saat 02.30 sıralarında ilçeye bağlı Atakent Beldesi Kapızlı Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, bir ihbar üzerine 112 Acil Servis ekibi, solunum sıkıntısı çektiği bildirilen Mustafa Çetin’e müdahale etmek için olay yerine gitti. Dr. Feyit Yılmaz, hastaya ilk müdahaleyi yaparken Çetin’in oğlu Erhan Çetin de bu sırada sağlık görevlilerine olay yerine geç geldikleri için çıkıştı. Ardından da Dr. Feyit Yılmaz’a saldırdı. Vatandaşların araya girmesi üzerine olay daha fazla büyümeden önlendi.

Dr. Yılmaz, olay yerine geldiği ambulansla, Silifke Devlet Hastanesi’nde götürüldü. Boynunda ve başında darp izleri bulunan Yılmaz, tedaviye alındı, Erhan Çetin ise gözaltına alındı. Çetin’in 1.24 promil alkollü olduğu belirlendi.

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, İlçe Sağlık Grup Başkanı Yüksel Eren ve Hastane Başhekimi Gökhan Gül, Dr. Yılmaz’ı ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaymakam Damatlar, gerek hastane personelinin gerekse 112 Acil Servis doktorlarının fedakarca çalıştığını, yaşanan bu olayın ise üzücü olduğunu kaydetti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirten Sağlık Grup Başkanı Yüksel Eren de "Doktorlarımız zaman zaman bu tür üzücü olaylarla karşı karşıya kalıyorlar. Ümit ediyorum ki bu olay son olur" diye konuştu.

Doktor babasını kurtardı ama o doktoru dövdü | www.mynet.com/video

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler