YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya Starı Eddy Wata Mersin’de

Merada Center’ın yeniliklere ve ilklere doymayan genç ve başarılı ekibi büyük organizasyonlara imza atmaya devam ediyorlar.

Dünya Starı Eddy Wata Mersin’de

Merada Center’ın yeniliklere ve ilklere doymayan genç ve başarılı ekibi büyük organizasyonlara imza atmaya devam ediyorlar.

Merada Center, Aktivasyon, Konferans, Eğlence ve Aqua Park Tesisleri İşletme Müdürü Güray GÖKAL Yaptığı açıklamada, “Dünyaca ünlü Ragga dansında en önemli isimlerden biri olarak gösterilen Eddy Wata‘nın ilk hiti, “La bomba” ve “Jam” idi. Uluslararası seviye de ün kazandıran bu çalışmalarının ardından, 2008 yılında çıkardığı “I Love My People” single’ı ile tüm müzik listelerinin 1 numarasından giriş yaptı ve haftalarca liste başı olarak kaldı. Fransa’dan Romanya’ya, Rusya’dan Türkiye’ye, 16 ülkede de büyük bir başarıya imza attı. Hemen ardından hiç vakit kaybetmeden “The Light” parçasını hazırladı ve bu parça da en az “I Love My People” kadar ilgi gördü. 2009 yılında “My Dream”, 2010 yılında ise “I Like The Way” ile dans müzik listelerinin 1 numaralarında yer alarak başarısını sürdürmeye devam ediyor.”dedi.

Güray Gökal, “Merada Center’ın yeniliklere ve ilklere doymayan genç ve başarılı ekibi büyük organizasyonlara imza atmaya devam ediyorlar. Merada Center, Aktivasyon, Konferans, Eğlence ve Aqua Park Tesisleri İşletme Müdürü Güray GÖKAL Profesyonel ekiple çalıştıklarını belirterek, Artemis Club İşletmecisi T.Hilmi ŞİMŞEK ve Artemis İşletme Müdürü olarak görev yapan Sezgi SAYGI Antalya’nın Trendlerini Mersin içinde uyguladıklarını dünya starlarını Antalya’dan hemen sonra Mersinlilerle buluşturacaklarını ve dünya starlarını Mersinin en markalaşmış tesisi olan Merada Center tesislerinde misafir etmeye devam edeceklerini” belirtti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler