YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan Şanal Yeniden Mdob Müdürü

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) Müdür ve Sanat Yönetmenliği görevine Samsun Devlet Opera ve...

Erdoğan Şanal Yeniden Mdob Müdürü

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) Müdür ve Sanat Yönetmenliği görevine Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal atandı. Şanal, daha önce de uzun yıllar Mersin’de bu görevi yürütmüştü.

MDOB’dan yapılan yazılı açıklamada, 2009-2010 sanat sezonundan bu yana müdür ve sanat yönetmenliği görevini vekaleten yürüten Hasan Alptekin’in yerine Erdoğan Şanal’ın atandığı bildirildi. Şanal’ın, Mersin’de 1995-2002 yılları arasında müdür ve sanat yönetmenliği yaptığı anımsatılan açıklamada, klasik müzik, opera ve balenin Mersin’de yaygınlaşmasında büyük katkıları olan Şanal’ın yeniden MDOB Müdür ve Sanat Yönetmenliğine getirildiği belirtildi. Açıklamada, “Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin kurulmasından kısa bir süre sonra Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdür ve Sanat Yönetmeni olarak atanan Şanal, Samsun dışında da gerçekleştirdiği turneler ile opera ve balenin Anadolu’ya tanıtımında büyük rol üstlenmiştir” denildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler