YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'a Hakaretten Utuklanan Chp'li Tahliye Edildi

Mehmet OKUR/SİLİFKE CHP Silifke ilçe teşkilatı üyesi İlker Bulundu, 24 Mart 2015 günü sosyal medya hesabı üzerinden Ak Parti tarafından reklam

Erdoğan'a Hakaretten Utuklanan Chp'li Tahliye Edildi

Mehmet OKUR/SİLİFKE CHP Silifke ilçe teşkilatı üyesi İlker Bulundu, 24 Mart 2015 günü sosyal medya hesabı üzerinden Ak Parti tarafından reklam panolarına yapıştırılan nevruzla ilgili afişi kopyalayıp, Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği iddiasıyla, yaklaşık bir ay sonra 25 Nisan günü polis tarafından gözaltına alındı. CHP üyesi İlker Bulundu, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. İlker Bulundu'nun tutuklanmasının ardından bir araya gelen CHP Silifke ilçe üyeleri olayı protesto etti.
Bulundu'nun avukatları, Silifke Sulh Ceza Hakimliği'ne tahliye için itiraz dilekçesi verdi. Dosyayı inceleyen hakimlik, ceza miktarı ve tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak tutuklama tedbirinin kaldırılması ve güvenlik tedbiri uygulanmasına karar verdi. Bunun üzerine Bulundu, tutuklu kaldığı Silifke M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi.
Ailesi ve yakınları tarafından karşılanan İlker Bulundu uzun süre oğlu 4 yaşındaki Dora ile hasret giderirken, her hafta karakola giderek imza atacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler