YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘gözden Dile Köprü Kuruyoruz” Projesi Forum Mersin’de

Mersin merkez ilçe Akdeniz ilçe Kaymakamlığı’nın ‘Gözden Dile Köprü Kuruyoruz’ projesi kapsamında, engelli gençler tarafından...

‘gözden Dile Köprü Kuruyoruz” Projesi Forum Mersin’de

Mersin merkez ilçe Akdeniz ilçe Kaymakamlığı’nın ‘Gözden Dile Köprü Kuruyoruz’ projesi kapsamında, engelli gençler tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi, 19 Kasım 2012 tarihine kadar Forum Mersin’de sergilenecek.

Forum Mersin Alışveriş Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ‘Gözden Dile Köprü Kuruyoruz Projesi’ kapsamında eğitim alan 10 işitme engelli öğrenci Mersin'i fotoğraflayarak, işitme engelli gözüyle Mersin'i tanıtan bir fotoğraf albümü çıkardı. Engelli gençler tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi, Forum Mersin'de B Blok 1. katta 19 Kasım 2012 tarihine kadar sergilenecek. Proje kapsamında Yunus Emre İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 10 işitme engelli öğrenci fotoğraf kursu aldı.

Projede fotoğraf derslerini Mersin Fotoğraf Derneği üyesi Dr. Turan Sezer ve Doç. Dr. Baybars Sağlamtimur verdi. Proje, fotoğrafçılık gibi çok yönlü bir aktivite aracılığıyla genç yaşta tanışan engelli çocukların öz güvenlerinin arttırılması, fotoğraf aracılığıyla kendilerini ifade etme yeteneği kazanmaları, bunu yaparken de topluma adapte olabilme ve sosyal uyum yeteneklerinin geliştirilmesi hedefliyor. Forum Mersin'de açılacak fotoğraf sergisi 19 Kasım'a kadar gezilebiliyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler