YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçırılan Liseli A.ö. Polis Operasyonu Ile Kurtarıldı

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ Erdemli İlçesi'nin Yüksek Mahallesi'nde oturan Cennet ve Selçuk Ö. çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Erdemli Tarım Lisesi

Kaçırılan Liseli A.ö. Polis Operasyonu Ile Kurtarıldı

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ Erdemli İlçesi'nin Yüksek Mahallesi'nde oturan Cennet ve Selçuk Ö. çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Erdemli Tarım Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi A.Ö., geçen 19 Mart'ta okuluna gitmek için evden ayrıldı. İddiaya göre akşam saatlerinde annesine 'İşim bitti geliyorum' diye mesaj atan A., eve dönmedi. Kızlarının telefonuna da ulaşamayan aile polisten yardım istedi.
Polis, yapmış olduğu araştırmada A.Ö.'nün erkek arkadaşı Hasan Bozkurt tarafından kaçırıldığını ve Ohut Mahallesi'ndeki bir köy evinde alıkonulduğunu saptadı. Dün akşam saatlerinde ve operasyon düzenleyen polis, Bozkurt'u gözaltına alırken, A.Ö.'yü de ailesine teslim etti. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hasan Bozkurt, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'Küçük yaştaki kızı evlenme vaadiyle kandırıp alıkoymak' suçundan tutuklandı.
BABADAN POLİSE TEŞEKKÜR
Kızının bulunmasına çok sevindiğini belirten baba Selçuk Ö., "4 gündür uyku uyumadık. Kızımızın hayatından endişe ediyorduk. Polis teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Kızımızı sağ salim buldular ve getirdiler. Allah herkesten razı olsun. Mersin'de bir ikinci Özgecan vakası yaşanmasını istemiyorduk. Şimdi kızımıza kavuştuk çok mutluyuz" diye konuştu. Anne Cennet Ö. ise, kızının bulunmasında emeği geçen polislere teşekkür etti.
'BİR ÖZGECAN OLMADIĞIM İÇİN MUTLUYUM'
Ailesine kavuşan A.Ö. ise evine döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Beni kaçıran kişiyle bir süredir arkadaşız. Çarşıda karşılaştığımızda, aracına binerek birlikte bir süre sahilde gezdik. Bir süre sonra ani bir kararla beni kaçırdı. 4 gün boyunca beni alıkoydu. Daha sonra polisler eve gelerek bizi buldular. Okul çıkışı arabasına binip, biraz gezdik,.Genç kızlar anne ve babalarının sözünden çıkmasınlar. Onlar da benim gibi cahillik yapmasın. Aileme kavuştuğum için çok mutluyum. Polis teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bir Özgecan daha olmadığım için çok sevinçliyim."

Kaçırılan Liseli A.ö. Polis Operasyonu Ile Kurtarıldı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler