YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalite Ödülü Finalistliğin Dondurma Yiyerek Kutladılar

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi çalışanları, Tarsus Belediyesinin Türkiye Kalite Derneği (KalDer) 2012 Ulusal Kalite Ödülü...

Kalite Ödülü Finalistliğin Dondurma Yiyerek Kutladılar

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi çalışanları, Tarsus Belediyesinin Türkiye Kalite Derneği (KalDer) 2012 Ulusal Kalite Ödülü finalisti olması nedeniyle dondurma keyfi yaptılar.

Kamu kategorisinde 4 finalistten biri olan Tarsus Belediyesi çalışanları yemekten sonra ikram edilen dondurmayı yerken, günün anısına kupa bardak hediye edildi.

Belediye tesisleri Yemekhane önünde kurulan dondurma standında sıraya giren çalışanlar, dondurmalarını yerken kendilerine bu jestte bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiler.

Tarsus Belediyesi olarak Ulusal Kalite Ödülünde dört finalistten birisi olduklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, emeği geçenlere teşekkür ederken, Ulusal Kalite Ödülünü alarak Tarsuslularla birlikte bu gururu yaşayacaklarını söyledi.

Başkan Kocamaz, “Bu arkadaşlarımızın gayretlerinin neticesidir. Bunun mutlaka ödülle taçlandırılması gerekiyor. Arkadaşlarımıza güveniyoruz onlar bu güne kadar hep Tarsus halkını mutlu edecek hizmetleri sundular. Bundan sonra da sunmaya devam edecekler. Aslında esas kalite ödülünü vatandaşlarımız dört yılda bir yapılan seçimlerde kendi reyleriyle ortaya koyuyorlar. Ancak bugün Ulusal Kalite Ödülünde Tarsus belediyesinin finale kalması onur verici bir olay. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Bu başarının anısına Ekim ayı başında yapılacak denetim öncesinde arkadaşlarımızın daha titiz çalışması moral ve motivasyon açısından daha hazır hale gelmesi düşüncesiyle bu gün öğle yemeğinin ardından dondurma partisi gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız bir araya geldiler bu işe nasıl sahip çıktıklarını gösterdiler. Bundan sonra daha ne kadar sahip çıkacaklarını ve bu işi özümsediklerini ortaya koydular” dedi.

Çalışanlarla birlikte dondurma yiyen başkan Kocamaz, hatıra fotoğrafı çektirdi.

20 - 21 Kasım 2012 tarihlerinde Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (TÜSİAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 21. Kalite Kongresinde Ulusal Kalite Ödülü alanların plaketlerini alacağı bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler