YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamyonet Otomobile Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

- MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde sürücünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçen kamyonetin çarptığı otomobildeki 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

- MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde sürücünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçen kamyonetin çarptığı otomobildeki 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Silifke'den Mersin'e giden Mustafa Gök yönetimindeki 33 YF 003 plakalı kamyonet, D-400 karayolunda yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçip, 49 yaşındaki Tuğrul Fakir yönetimindeki 33 TC 099 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobilde sürücü 2 çocuk babası Tuğrul Fakir ile 4 aylık hamile 24 yaşındaki Fatma Kahir olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Mustafa Gök ve yanında bulunan Aydın Aydan ile ölen hamile kadının eşi Raşit Kahir ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA Kaza, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde, kamyonetin yolda kayarak karşı şeride geçmesi ve karşı yönden gelen otomobile çarpma anı görülüyor. Otomobilde bulunan 3 kişinin Mersin'de bir narenciye fabrikasında çalıştıkları öğrenilirken, işlerini bitirdikten sonra memleketleri Mersin'in Mut İlçesi'ne gittikleri belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler