YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KCK operasyonunda göz altına alınan BDP’liler Adana’ya sevk edildi

Mersin’de terör örgütünün şehir yapılanması KCK’ya yönelik operasyonda göz altına alınan aralarında 2 BDP’li meclis...

KCK operasyonunda göz altına alınan BDP’liler Adana’ya sevk edildi

Mersin’de terör örgütünün şehir yapılanması KCK’ya yönelik operasyonda göz altına alınan aralarında 2 BDP’li meclis üyesinin bulunduğu 10 kişi Adana’ya sevk edildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 12 Eylül’de bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon yaptı. Operasyon sonucu aralarında BDP’li Akdeniz Belediye Meclis Üyesi H.A. ile S.E ile Tarsus’taki mısır tarlasında yapılan operasyonda yakalanan C.T’nin de bulunduğu 12 kişi göz altına alındı.
Yakalanan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 adet tabanca, şarjör ve 10 adet mermi ile bol miktarda örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
Mersin’de adliye sevk edilen G.D. ile N.Ö’de isimli şahıslardan N.Ö. tutuklandı.
Diğer şüpheliler, S.E., H.A., O.A., N.A., C.T., B.Ç., S.Y., N.P., E.A. ve B.B. ise Mersin Devlet Hastanesinde alınan sağlık raporlarının ardından Adana Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler