YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendisini ısıran yılanı ısırdı

Mersin'in Silifke İlçesi'nde 56 yaşındaki Mehmet Ali Korkmaz, bahçede çalışırken kendini ısıran yılanı yakalayıp ısırdı.

Kendisini ısıran yılanı ısırdı

Mersin'in Silifke İlçesi'nde 56 yaşındaki Mehmet Ali Korkmaz, bahçede çalışırken kendini ısıran yılanı yakalayıp ısırdı.

Silifke'de limon bahçesini temizleyen Mehmet Ali Korkmaz, ayağında bir acı hissetti. Yanından kaçan 2'şer metre boyundaki 2 yılanı fark eden Korkmaz, yılanlardan birinin kendisini ısırdığını fark etti. Yılanın peşinden koşan Korkmaz, kendisini ısırdığını düşündüğü yılanı yakalayıp ısırdı. Ardından da diğer yılanı yakaladı.

Mehmet Ali Korkmaz, "Birden ne olduğunu anlayamadan ayağımdan beni bir şeyin ısırdığını fark ettim. Bir baktım iki tane 2 metre boyunda kara yılan. Hemen can havli ile beni ısıran yılanı yakaladım. Koştum diğer yılanı da yakaladım. Canım çok yanmıştı. Bende yılanı ısırdım" dedi.

Kendisini ısıran yılanı ısırdı | www.mynet.com/video

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçede yılan konusunda ihbar almaya başladıklarını belirten Silifke Belediyesi İtfaiye Eri Yaşar Kirişçi ise, "Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yılanlar ortaya çıkmaya başladı. Gelen ihbarları değerlendiriyoruz. Yine böyle bir ihbar aldık ve limon bahçesinde iki tane 2 metre boyunda yılan yakaladık. Arkadaşı sokmuş, arkadaşımız da intikamını almak için yılanı ısırdı, sonrada tedavi etti. Evine işyerine veya arabasına yılan girenlere yardımcı olmaya hazırız" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler