YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırık Ayna Ve Far, Kaza Yapan Sürücüyü Ele Verdi

MERSİN (AA) - Otomobille çarptığı iki çocuktan birinin ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücü, aracın kırık aynası ve farından yola çıkılarak yakalandı.

Otomobille çarptığı iki çocuktan birinin ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücü, aracın kırık aynası ve farından yola çıkılarak yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mut ilçesine bağlı Hacınuhlu Mahallesi'nde Atakan Çelik ve Aleyna Çıkış'a (14) çarpan bir otomobil, kaza yerinden uzaklaştı. Yaralanan çocuklardan Aleyna Çıkış, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Mersin İl Jandarma Komutanlığı, zanlının yakalanması için özel ekip kurdu. Kaza yerinde inceleme yapan ekip, ayna ve far camı kırıklarını topladı. Kazaya siyah renkli bir otomobilin karıştığını tespit eden ekipler, belirledikleri bazı adreslere gitti. Bir evin bahçede brandayla örtülü otomobilin aynası ve far camında kırık tespit eden ekipler, kaza sırasında aracı kullandığı ileri sürülen Y.B'yi gözaltına aldı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler