YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin İdmanyurdu’ndan MHP’li Türkkan’a tepki

Sosyal paylaşım sitesinde Mersin İdmanyurdu’nun küme düşeceğini ima eden MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a kulüp...

Sosyal paylaşım sitesinde Mersin İdmanyurdu’nun küme düşeceğini ima eden MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a kulüp yönetiminden tepki geldi. Kulüp Asbaşkanı Ayhan Erdem, yönetim kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında hukuki sürecin devam ettiğini ifade etti.
MHP Kocaeli Milletvekili Türkkan'ın twitter hesabından, ''Üzülerek ifade ediyorum ama Fenerbahçe, Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'na Bank Asya Ligi'nde başarılar dileyen ilk sporsever olmak istedim'' diyerek bu takımların küme düştüğünü iddia ettiğine dikkat çeken Erdem şöyle devam etti:
“Ağzı olan konuşuyor. Hukuki süreç devam ederken bir milletvekilinin bu açıklamaları neye göre yaptığını merak ediyoruz. Bu milletvekili şov yapmak istiyor. Olayı siyasi boyutlara çekmek istiyor. Bu açıklamayı yapıyorsa belgelerini de ortaya koysun. Bu soruşturma bitmeden, yargı kararını vermeden açıklama yapmak siyasi olaydır. Her ne olursa olsun bu milletvekiline Mersinliler cevabı verecektir. Öyle iki cümle yazarak kenara çekilmek kimseye yakışmaz. Türkiye'de adalet var. Hukuk kararını vermemişken olayı siyasi boyuta çekmek isteyen bu milletvekilini kınıyoruz.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler