YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'de 'barış Bloğu' Kuruldu

MERSİN, Barış Bloğu, oluşumunu Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Grup adına konuşan Özlem Şen, savaş politikalarına karşı kurulan

Mersin'de 'barış Bloğu' Kuruldu

MERSİN, Barış Bloğu, oluşumunu Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Grup adına konuşan Özlem Şen, savaş politikalarına karşı kurulan bir blok olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Girişimimizin temel hedefi, ülkeyi savaşa sürüklemeye çalışanların karşısına dikilmek, kentimizde ve ülkemizde demokratik, kalıcı barışı inşa etmek ve savunmaktır. Girişimimiz kentimizdeki barıştan yana geniş halk kitlelerini harekete geçirmeyi, ülkemizde örgütlenmiş sivil barış inisiyatifleri ile iş birliği yaparak bölgeyi ölüm çemberinden çıkartmak için çaba göstermeyi amaçlamaktadır. Ülkemizde barış var olmadıkça gündelik hayatımızda, siyasal, sosyal, kamusal, ekonomik her alanda kaybedenler bizler olacağız. Bizler, çatışmaların durdurulması, demokratik, kalıcı ve onurlu bir barışın sağlanması için her platformda demokratik mücadelemizi sürdüreceğiz. İnançlı tüm kesimlere ve demokratlara çarı yapıyoruz. Birlikte halkların kardeşliği için, barış için AKP'nin kirli savaş politikalarına dur diyelim."
Şen ayrıca, 7 Haziran'da Ak Parti'nin hezimete uğradığın, bu yenilginin faturasını da savaş ortamı yaratarak halka çıkarmaya çalıştığını öne sürdü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler