YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'de KCK Operasyonu

KESK'e bağlı Eğitim-Sen Mersin Şubesi'nde polis ekipleri arama yapıyor.

KESK'e bağlı Eğitim-Sen Mersin Şubesi'nde polis ekipleri arama yapıyor.

Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında KESK'e bağlı Eğitim-Sen Şube binasına gelen polis ekipleri, sendikanın bazı şube yöneticilerinin dışındakileri binadan çıkararak arama başlattı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de Çankaya Mahallesi'ndeki bina çevresinde görev aldığı arama sırasında, sendika üyeleri ise civarda beklemeye başladı.

Sendika yöneticileri, yaptıkları basın açıklamasında, aramanın siyasi tercihlerden kaynaklandığını öne sürerek, çalışmayı protesto etti.

Şu ana kadar herhangi bir gözaltının olmadığını belirten ekipler, arama çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada Mersin'de yaşayan KESK Genel Meclis Üyesi Sinan M'nin evinde de arama yapıldığı, polisin bazı evraklara el koyduğu kaydedildi.

Muhabir: Kerem Kocalar

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler