YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mersin'deki Ekmek Sırası Kavgası

MERSİN (AA) - Merkez Akdeniz ilçesindeki ekmek sırası yüzünden çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 7 zanlı adliyeye sevk edildi.

MERSİN - Merkez Akdeniz ilçesindeki ekmek sırası yüzünden çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 7 zanlı adliyeye sevk edildi. Mersin Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı dünkü kavgada av tüfeği ile ateş açtığı öne sürülen fırın sahibi Hamit G. ile kavgaya karışan Vedat G, Kaya G, Eyüp G, Mehmet Emin K, Fehmi Ö. ve Cebrail Ö'yü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Bu arada, zanlıların sevki sırasında olay çıkmaması için adliye çevresinde güvenlik önlemi alındı. Gaziantep'ten Mersin'e tatile gelen Öner ailesinin fertleri, dönüş yolunda ekmek almak için uğradıkları fırında sıraya girme meselesi yüzünden iş yeri çalışanlarıyla tartışmış, çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan Mahmut Öner ve Hasan Öner ölmüş, 7 kişi yaralanmıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler