YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesut Bakkal: İstifa Tezahüratları Saygısızlık

İbrahim MAŞE/MERSİN, Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında taraftara sitem eden Bakkal, taraftarların 'istifa' tezahüratlarını saygısızlık olarak yorumladı. Lige iyi bir

Mesut Bakkal: İstifa Tezahüratları Saygısızlık

İbrahim MAŞE/MERSİN, Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında taraftara sitem eden Bakkal, taraftarların 'istifa' tezahüratlarını saygısızlık olarak yorumladı. Lige iyi bir başlangıç yapamadıkları için eleştiri oklarının hedefi olan Bakkal, Kayseri maçında tribünlerden yükselen istifa seslerine vurgu yaparak, "Ben camia ile yürüyen bir insanım ama bu konuda saygısızlık gördüğümü düşünüyorum. Bundan sonra şöyle bir süreç başlayacak. Benim iyi olmadığım tartışılacak, takımın çalışıp çalışmadığı tartışılacak. Herkesin fikrine saygım var ama öncelikle benim bir duruşum var. Ben camiacıyım. Camia ile birlikte yürüyen insanım. Bu konuda saygısızlık gördüğümü düşünüyorum çünkü ikinci maçta tribünler istifa diye bağırdı. Ne ben burada kalıcıyım ne de Mersin teknik direktörsüz kalır" dedi.
Ligde en çok koşan 3'üncü takım olduklarını fakat sonuca ulaşmada bir talihsizlik yaşadıklarını kaydeden Bakkal, "Şanssız goller yedik. Pozisyon üretmekte sıkıntı çektik. Ligde en çok koşan 3'üncü takımız ama pozisyon üretmekte zorlandığımızı söyleyebilirim. Tam anlamıyla memnun değilim. Daha iyi oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Kadromuz az. Birilerinin devreye girmesi gerek. Bu süre zarfında tabi sezon başı kadroda bulunmayan Servet, Sinan ve Nihat'ın gelmesi takıma pozitif etki yaratacak. Bu durumda yapmamız gereken çalışmak. Daha fazla gol atıp daha fazla üretken olmamız gerek" diye konuştu.
SERVET ÇETİN TAKIM KAPTANI
Transferi ile yeniden gündeme gelen Servet Çetin'in Galatasaray maçında hazır olursa oynatacağını sözlerine ekleyen Bakkal, "Servet'i iyi olursa önümüzdeki maçta oynatacağım. Takım kaptanlığını da verdim. Ben geldiğimde Servet ve Sinan kesinlikle bu takımda olmayacak dendi ve bende bu kararın adam gibi arkasında durdum. Şimdi geldikleri zamanda onları ne kadar çok istediğimi söyledim" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler