YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mut'ta 'gazinolar Kapatılsın' Eylemi

Murat SÖZERİ/MUT Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 200 kişi, 23 Aralık'ta bir gazinonun önünde iki grup arasında çıkan kavgada İlker

Mut'ta 'gazinolar Kapatılsın' Eylemi

Murat SÖZERİ/MUT Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 200 kişi, 23 Aralık'ta bir gazinonun önünde iki grup arasında çıkan kavgada İlker Durna'nın bıçaklanarak öldürülmesini protesto etti. 'Canlar yanmasın ocaklar sönmesin', 'Mut'ta gazino istemiyoruz', 'Gazinolar yıkılsın aileler kurtulsun' sloganları atan grup adına açıklama yapan İlker Durna'nın amcası Erdal Durna, Mut İlçesi'nde gazinonun çok fazlı olduğunu ve bu durumun halkı rahatsız ettiğini söyledi.
Gazinolarda çok sayıda kadının da konsomatris olarak çalıştığını ilerdi süren Durna, "Mut'ta gazino bakkal kadar yangın. Buralarda milyonlarca para harcanıyor, yuvalar yıkılıyor. En son gazino ile bir ilgisi olmayan yeğenim öldürüldü. Artık bu gazinolara dur demenin vakti geldi. Artık ilçemizde gazino istemiyoruz" dedi.
İlker Durna'nın babası Tuncer Durna ise, oğlunun gazinoya giden bir çocuk olmadığını yoldan geçerken öldürüldüğünü ileri sürdü. Durna, gazinoların kapatılmasını istediklerini de sözlerine ekledi.
İlker Durna'nın öldürüldüğü olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler Selçuk K. ve Soner B. tutuklanmıştı.

Mut'ta 'gazinolar Kapatılsın' EylemiMut'ta 'gazinolar Kapatılsın' EylemiMut'ta 'gazinolar Kapatılsın' Eylemi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler